SIMONTORNYAI KÉZILABDA KLUB

Köszöntünk Minden Kedves Látogatót az Oldalunkon! Kellemes időtöltést! https://www.facebook.com/Simontornyai-K%C3%A9zilabda-Klub-106390262091931

Évadzáró

simontornya_kk.jpg

 

     Az NB II-be felkerült kézilabdások évértékelő zárása alkalmából megrendezett találkozón két ellentétes félidőt láthatott a szép számú közönség. Gálamérkőzés volt ez, de mindkét csapat igen komolyan küzdött. Az első játékrészben a fiatalok magabiztosan vezettek, szünet után viszont alaposan rákapcsoltak a szeniorok, s megnyerték a találkozót. A rutin diadalmaskodott a gyorsaság, a fiatalság felett, igaz hogy ebben az időszakban zömében a juniorok cseresora játszott, a fiatalok rengeteg biztos helyzetet kihagytak. Jól illeszkedett a csapatban Nacsa Márk, aki az ősztől ismét a Simontornyai színekben lép pályára, az abszolút rangidős Zsolnai István is szerzett egy gólt. VL.

Simontornyai KK Junior - Simontornyai KK Szenior 22-27 (13-10)

Játékvezetők: Balassa Zoltán- Ferenczi József

SIKK Junior: Molnár Balázs- Kecskés Péter 1, Csendes Flórián 5, Tanki Krisztofer, Szabó Bence 7, Nagy Tamás 4, Molnár Bence 1,

Csere:Molnár Dávid 1, Vonya Kornél 1, Farkas Roland 2, Váczi Ádám.

SIKK Szenior: Demeter Károly- Vincellér István, Vinczellér Attila 7, Pásztor Krisztián 1, Zsámboki Zoltán 6, Nacsa Márk 6, Lampert Csaba 2,

Csere: Széplaki Zoltán 2, Zsolnai István 1, ifj. Vincellér István 2, Csendes József.

     A pénteki, nemzedékek közötti kézilabda mérkőzés után már kissé csitultak a kedélyek, de a juniorok vasárnap délután még mindig nehezen emésztették meg a szenioroktól elszenvedett vereséget. A Tulipán étterem teraszán megtartott évadzárón azonban már az Ő sikereiknek tapsolhattunk.

     A két egymás gondolatait is kitaláló egyesületi vezető Lampert Csaba ügyvezető elnök és Széplaki Zoltán társadalmi elnök a Simontornyai Kézilabda Klub vezetőedzője rövid szakmai értékelése után, elsősorban a jövőről esett szó. A csapat a tervezettnél korábban feljutott az NB.II-be, s az indulási joggal élni szeretnének. Elsősorban a junior csapat érdekében felvállalják a szereplést, Ők végre a saját korosztályukkal mérkőzhetnek. Az előzetes számítások alapján az élmezőnyben végezhetnek, sőt egy dobogós helyezést is elcsíphetnek. Ehhez az eddigiekhez hasonló szorgalom, jó edzésmunka, csapategység, küzdőszellem szükséges.

     A felnőttek szereplése okozhat gondot, az alapvető cél a bennmaradás kiharcolása nem lesz könnyű feladat. Nem szeretnének profi játékosokkal erősíteni, de néhány igazolásra azért szükség lesz. Erősítést jelent, hogy Nacsa Márk az ősztől ismét Simontornyai színekben lép pályára, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a korábban már Simontornyát több évig erősítő Orosz Tamás átigazolására, valamint előtérbe került az örökifjú Zsolnai István újbóli játéka.

     Széplaki Zoltán hangsúlyozta, hogy elsősorban az idősebbekre számít, de néhány tehetséges fiatal is játéklehetősége kap majd, amennyiben ez nem megy a junior csapat rovására.

     Az értékelés után több meglepetés is várta a sportolókat, támogatókat: a kézilabdás fiúk megkapták a megyebajnokság megnyerésért járó aranyérmeket. Korábban a megyei szövetségtől a pontatlan versenykiírás miatt csak, ezüstöt kaptak, a Hőgyész NB.II-es csapata ugyanis versenyen kívül indult.

     A szokásokhoz híven ezúttal is díjazták az elmúlt szezon legjobbjait, ezúttal két házi gólkirályt is jutalmaztak, a Fejér megyei bajnokságban Csendes Flórián 72 találatot ért el, míg a Tolna megyeiben Nagy Tamás 47 góljával lett a legeredményesebb. A két bajnokság összesített góllövő listáján Lampert Csaba végzett az élen 106 góllal, a második Csendes Flórián 104 találatot ért el, míg a képzeletbeli dobogó III. fokára Nagy Tamás állhatott volna, Ő 92 gólt lőtt. Molnár Balázst, aki eddig minden évben a legértékesebb játékos címet érdemelte ki, most két díjjal is jutalmazhatták volna, de ebben a szezonban a legszorgalmasabb díjra jobban rászolgált, még sérülése esetén is látogatta az edzéseket. A csapat legfiatalabb játékosát Kiss Györgyöt választotta a Szeniorok tanácsa a legértékesebb játékosnak. A több poszton is bevethető, igen küzdőképes játékos nagy jövő előtt állhat. Gratulálunk a kitüntetetteknek, akik egy több funkciós órával is emlékezhetnek az elmúlt szezonra.

kezis_evzaro_012a.jpg

     Széplaki Zoltán elmondta, nem csak Ők, hanem minden játékos dicséretet érdemel a kiváló szereplésért. Az idősebb 18 éven felüli játékosok és a támogatók egy-egy Gálaker Kft. által adományozott Rose borral koccinthatnak a csapat sikerére. Minden játékos , támogató és egyesületi tag ajándékul kapta azt a fotót, melyen az NB.II –be jutott csapat szerepel. A közös ebéd elfogyasztása után kötetlen beszélgetés alakult ki, ahol felidézték a bajnokság szép, felejthetetlen emlékeit.

     Időközben megérkeztek a kézilabda klub tagjai, akik bekapcsolódtak a beszélgetésbe, elmondták észrevételeitek az NB.II-es indulással kapcsolatos „ötleteléseiket”, javaslataikat, véleményüket. Így lett kerek, hasznos az évzáró.

     Az biztos, hogy az összefogás ereje csodákra képes, s mi hiszünk a csodákba, az elvégzett munka sikerében. VaLá

Szeretnénk köszönetet mondani a lelkes szurkolóinknak és támogatóinknak, akik az egész szezonban kitartottak mellettünk!!!

KÖSZÖNJÜK!!!

Fiúkézilabdázók, irány az NBII!

A két éve alakult Simontornyai Kézilabda Klub, eredeti tervét, azt hogy öt év múlva a Nemzeti bajnokság II. osztályába jut, már, az idén teljesítette.

A Tolna megyei bajnokság Dunavecsén rendezett záró fordulójában meglepetésre, csak döntetlen ért el a Madocsa ellen, de a másik két riválisa Paks és Dunaföldvár ellen egyaránt győzött, így kiharcolta az NBII. indulás lehetőségét.

Hét évi szünet után ismét magasabb osztályú ellenfeleket láthat a sportszerető közönség. Széplaki Zoltán edző az idősebbekből és a fiatalokból remek, szerethető gárdát kovácsolt össze.

tmb_2013_06.02._019.jpg

Eredmények:

Madocsa- Simontornyai KK. 19-19 (8-12)

Góllövők: Molnár Bence 4, Vonya Kornél 4, Csendes Flórián 2, Szabó Bence 2, Kiss György 2, Kapoli Imre 2, Nagy Tamás 1, Farkas Roland 1, Molnár Dávid 1.

A második játékrészben a Simontornyai fiatal második sor ellen a lelkes, de szerény tudású Madocsa majdnem nagyobb meglepetést is okozott. A játékosok rossz felfogásban játszottak, azt hitték elég csak a mezt kiküldeni a pályára.

Simontornyai KK. –Paks 25-16 (8-9)

Góllövők: Lampert Csaba 5, Molnár Bence 4, Pásztor Krisztián 4, Szabó Bence 3, Zsámboki Zoltán 3, Vincellér Attila 3, Csendes Flórián 2, Kiss György 1.

Szoros első félidő után Lampert Csaba vezérletével hengerelt a nagy kedvvel játszó Simontornya.

Simontornyai KK. - Dunaföldvár 18-17 ( 12-8)

Góllövők : Zsámboki 4, Szabó 4, Csendes 3, Lampert 3, Kiss 2, Pásztor 1.

Molnár Balázs kapus is szerzett még egy gólt!!!

Biztos első félidei vezetés után a hajrára megtorpantak Zsámbokiék, a mindent eldöntő gól az utolsó 10 másodpercben született, ekkor Széplaki Zoltán az egyesület társadalmi elnöke és edzője indította Lampert Csaba ügyvezető elnököt, akinek nem remegett meg a keze, így egy góllal győzött a SIKK.

Az utolsó mérkőzésen csak a fiatalok szerepeltek, akik ezúttal már jobban játszottak, mint a Madocsa ellen, az NBII-es Hőgyésztől. elfogadható vereséget szenvedtek.

Hőgyész - Simontornyai KK. 23-11 (11-6)

Góllövők: Váczi Ádám 4 Molnár Dávid 2, Nagy Tamás 2,Vonya 1, Kiss 1, Szabó 1.

Az NBII-es lehetőséget kiharcolt csapat tagjai voltak még a góllövőkön kívül Demeter Károly(kapus) Kecskés Péter, Tanki Krisztofer és a most sérülés miatt nem szereplő Vincellér István.

tmb_2013_06.02._009.jpg

 

tmb_2013_06.02._012.jpg

A szurkolók, zömében szülők egy meglepetést tartogattak, a Duna-Tisza közéről győztesen hazaérkezők számára, a Tulipán étterem előtt hatalmas ovációval, pezsgőfürdővel fogadták kedvenceiket. Va Lá

tmb_2013_06.02._023.jpg

 

 2013_06._05._005.jpg

 

sikk_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 18
Heti: 194
Havi: 935
Össz.: 133 442

Látogatottság növelés
Oldal: Évadzáró 2012-2013
SIMONTORNYAI KÉZILABDA KLUB - © 2008 - 2024 - simontornyaikezilabdaklub.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »